Werk kopen?

Heeft u belangstelling voor één van mijn schilderijen? Onder elk schilderij staat een link naar het contactformulier.

Dit formulier kunt u invullen en naar mij mailen, de gegevens van het betreffende schilderij worden dan automatisch meegestuurd. Daarna neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. U bent van hart welkom in mijn atelier om de schilderijen te bekijken.

Wilt u het schilderij ingelijst? Dat kan ik voor u regelen. De prijs is dan afhankelijk van de gekozen lijst.

Via de mail kunt u ook informatie opvragen, kijk hier voor op de links rechtsboven "Contact".Werk maken in opdracht

Schilderen in opdracht is mogelijk. Heeft u een idee, wilt u een geschenk, of staat er een schilderij op de site dat u aanspreekt, maar is de maat niet goed of zijn de kleuren niet passend in het interieur? Dan kan ik een schilderij voor u op maat en naar smaak maken.

U bent van harte welkom in mijn atelier, waar we één en ander bespreken. Zo probeer ik te achterhalen wat uw wensen zijn, om een persoonlijk schilderij voor u te kunnen maken. Daarna maak ik een inschatting van de prijs en wordt er een opdrachtbevestiging opgesteld.

Na betaling van een voorschot van 25% ga ik van start met het schilderij. Houdt er rekening mee, zeker als het voor een speciale gelegenheid is, dat er gemiddeld 6 weken nodig zijn om een schilderij te voltooien.

Mocht het schilderij onverhoopt toch niet zijn wat u er van had verwacht, dan geldt het voorschot als vergoeding voor de materiaalkosten.

Fimmie Meester - 2018